Monday, August 8, 2011

TREND LELAKI EXPOSE TUBUH BADAN

DAPAT MACAM NI PUN OK WAT
Salam semua...
Selamat berbuka buat semua kawan-kawan muslimin dan muslimat sekalian... apa yang abg yen nak cite petang ni adalah trend semasa iaitu trend lelaki expose susuk tubuh badan mereka, kalau fikir balik ada betul gak kan... susah payah bina otot dan pergi gym hari-hari atau pun 2x seminggu ke for sure la nak tunjukkan... hahaha. Kalau abg yen pun nak gak tunjuk kalo badan mantap hahaha... usaha bukan main lagi, ingat senang ke nak dapat badan ketul-ketul? kena disiplin yang tinggi tau s penat lelah tu harus dibalas dengan faham-faham je lah hahaha.

For sure ada yang tak setuju kan... hak masing-masing, kalau abg yen la kalo tak buka baju sekali pun sekurang-kurangnya abg yen akan tunjuk lengan ketul-ketul ke pakai baju yang fit sikit-sikit ke hahaha perasan tol, hahaha... badan abg yen? hmm hmm macam badak air ada lah wakakaka. Tapi seriusly memang trend sekarang ni lelaki-lelaki muda sekarang ni memang wajib pergi gym mantapkan badan tapi tak kurang jugak ada la segelintir yang tak minat atau tak kisah pun pasal penjagaan badan ni... redha je lah bak kata kawan baik abg yen hahaha... redha ke malas? opsss sorry hehehe takpe-takpe dia tak marah abg yen cakap dia malas sebab dah selalu cakap hahaha.

Cuba tengok kat FB mostly lelaki-lelaki akan letak pic shirtless diorg, sebab? hmmmm for sure la nk tayang body yang mantap tu. Takde plak abg yen tengok yang tayang body tu badan keding ke or yang macam gitar ke hehehe... Hak masing-masing so tepuk dada tanyalah gym hahaha... Hope 3 bulan dari sekarang abg yen akan menjadi pengunjung tetap gym... so nantikan lah badan ketul-ketul abg yen ye... transformasi dari badan badak air ni ke badan seorang model wakakaka... cakap besaunyer abg yen ni hahaha acah je tu sebab ag yen ni malas gak kalo bab-bab senaman ni hehehe...

PESAN ABG YEN: Hak masing-masing, yang suka silakan dan yang tak suka abaikan.

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories