Saturday, October 8, 2011

SYUKUR GAJI PERTAMA DAH DAPAT:MODE MANJAKAN DIRI

Salam semua...
Dikesempatan ni abg yen nk panjatkan kesyukuran sbb akhirnya setelah penat lelah bekerja dapat gak merasa gaji sendiri wpn ciput je kan hehehe... janji ade gaji pun dh syukur wpn ari tu tak dpt pun bonus tp akhir thn ni kompom dapat bonus hehehe... senyum lebar sampai telinga dh ni dgr bajet 2012 smlm lg2 gaji pun naik ckt... ok la tu kan...


Biasalah, sblm dapat gaji plan macam2 tp dh dapat gaji semua lari topik hahaha... lain yg d paln lain yg dibuat... hahaha tp takpe janji bajet tak lari kan kan kan... Korang nk tau ke barang2 ape yg abg yen dh belanjakan? atau duit gaji tu disalurkan kemana? hehehe bole2 jap ek abg yen senaraikan:

  • Bagi mak ayah
  • Topup kt mak ayah
  • Beli keta produa (tunggu keta dapat dulu baru gtau keta ape hehehe)
  • Samsung galaxy tab 10.1
  • Minyak wangi CK ONE n DUNHILL
  • Beli mainan kt anak buah n aksesori rambut dia
  • Belanja kakak n abg ipar makan
  • Belanja kwn2 pat keje KFC n DOMINOS
  • Shopping baju n sua keje
  • Beli Handphone baru
  • Beli barang2 dapur untuk kakak
  • Beli beg tuk wat keje
  • Selebihnya simpan wat makan n minyak motor...

Banyak gak tu adoi...patot la duit cepat je kurang dlm bank tu hehehe... ada lagi nak beli sebenarnya tp tak cukup bajet hahaha... antara yang plan nak beli tapi tak cukup bajet adalah:
  • Iron baju yg mcm kt pasaraya guna iron baju2 tuk jual tu yg guna wap tu...
  • Samsung galaxy S2
  • Pakain hari2 bkn kt kedai hari2 tau hahaha...
  • Private structure
  • Nak beli adiah kt anak buah kt kg
  • Snikers n sport shoes
  • Nak belanja bff2 tgk wayang n mkn2
Tu je kot setakat ni... hehehe... memang borong sakan abg yen ni... shopping memang kegilaan abg yen adoi hahaha..

PESAN ABG YEN: kita keje penat2 kan dapat gaji time tu la nk manjakan diri hehehe...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories