Tuesday, March 6, 2012

TREND KE GYM: RUTIN LELAKI MASA KINI

MAHU BENTUK BADAN MACAM NI? JOM KE GYM

Salam semua...
Remember jejaka stylo? abg yen? of cz la kan ingat hihi... abg yen still dlm mode merajuk lg ni tak mo updates apa2 entry tapi memandangkan feedback dr pembaca2 setia dan kawan2 rapat yg still mahukan jejaka stylo kembali menghangatkan semula dunia blog so korang menang yea hahaha... am back!!!


Baru nak merajuk lama2 sikit dah ada yang pujuk so apa bole buat abg yen kan baik so kalah jugak lah ngan pujuk rayu kawan2 ni hahaha... merajuk pasal pe? alah biarlah benda dh lepas kan...so back to the topic kita malam ni... hmmm...


Oleh kerana abg yen kan skang ni aktif ber gym so tak salahkan kalau abg yen mulakan entry dgn something yang berkaitan dgn gym... hehehe... Sekarang ni mostly lelaki memang dah mula pandai dan tidak malu lagi untuk bersenam dan membina badan yang mantap... so do i!!! hahaha sape tak nk badan ketul2 kan... walaupun need to work hard tp hasilnya nanti kita sendiri akan berpuas hati... kompom lah!!!

Paling ketara semakin ramai lelaki2 diluar sana mula berani ke pusat2 kecergasan untuk membentuk tubuh idaman mereka. Satu trend yang sihat dan sangat bermanfaat dan ini telah menunjukkan bahawasanya lelaki2 malaysia suda mula menjalani gaya hidup yang sihat.

Tips mudah dari abg yen... kalau nak buat apa sekalipun perlukan komitment dan disiplin... kalau dua benda tu hancur sory to say lah... sia2 je apa yg kita akan buat atau nak buat... contoh la pada nov 2011 abg yen mengalami masalah nai berat badan dan ianya memberi kesan mendalam dalam diri abg yen bila seluar mula tak muat baju mula ketat dan paling benci am look so ugly in the mirror...damn hahaha so bertitik tolak dr situlah plus dorongan dari my personal trainer so u can see the new abg yen skang ni kan... nampak mudah je kan tp adoi kerja keras tu...

So jom ramai2 jalani kehidupan yang sihat dan amalkan gaya hidup sihat.




KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories