Sunday, October 21, 2012

SAUNA GELAP: GAY MENCARI MANGSA

Salam semua...
Kembali lagi abg yen dalam arena blog ni setelah hampir setahun kot menyepi sekejap... sekejap kan hahaha... sekejap la sangat sambil dongak n letak tangan kt bahu hihihi... Semangat berblog nampaknya kembali menyerap ke semua salur darah abg yen ni sejak semalam... smlm baru, hope semangat ni berkekalan lah hendaknya...
So nak bercakap pasal apa ya... hmmm sok keje dah, adoi malasnya bila fikir sok nak keje kan... monday blues kan as usual lah... hah!!! panas punya nih... dah lama kan tak bikin blog abg yen ni panas dengan cite2 panas kan... so jom check it out!

GAMBAR HIASAN


Ni mengikut pengalaman abg yen sendiri yang melihat sendiri dengan mata kepala sendiri... eh kepala pun masuk gak ke hihihi... ianya berlaku di salah sebuah pusat kecergasan ternama dimana... hmmm rahsia!!! biasalah lepas abis workout abg yen sebelum balik for sure lah akan rehat2kan badan di dalam sauna dan disinilah abg yen menyaksikan sendiri sebuah filem pendek berunsur 18sx hahaha... omg omg omg apa nak jadilah dengan budak2 skang nihhhh!!! dah takde tempat ke nak lepaskan nafsu korang!

GAMBAR HIASAN


Semuanya bermula di dalam sauna gelap yang cahayanya samar-samar penuh berkabus... kelihatan dua lelaki yang mencurigakan di penjuru sauna dengan lagak yg sangat2 something... abg yen biasalah kalo dh pelik mesti nak tau lebih lanjut n dari situlah terbongkar beberapa kata kunci pemangsa untuk menarik minat mangsanya untuk memakan umpan dan seterusnya mengajaknya ke shower room then tadaaaaa korang bayangkanlah sendiri... Nak tau kata kuncinya? hmmm tanyalah hihihi...

Boleh nampak kot bilik shower room yang khas tuk sorang je mandi tiba2 ada 4 kaki hahaha... then pastu abg yen malas dh nak siasat sbb dah tau dah apa yg sedang berlaku dalam shower room tu... adoi kalo ye pun gersang pg la hotel ke or bawak balik rumah... ni dalam shower room pun jadi... pengsan jap abg yen!!! pengsan olok2 je hihihi.... kalo pengsan betul2 alamat jadi mangsa la hihihi... mintak dijauhkan semua yang tidak elok... amin3x.

PESAN ABG YEN: JANGAN JADI TERLALU MURAH DENGAN BERSIKAP MURAHAN...



KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories