Thursday, June 13, 2013

JEJAKA STYLO TERIMA TIGA AWARD: SETARAF ARTIS

Salam pagi buat semua... 
salam takaful. Syukur sgt2 kepada tuhan kerana diberikan sy rezeki untuk bergelar agent great eastern terbaik may 2013 smlm... dgn anugerah ini sy berjanji akan bekerja lebih keras lagi demi masa depan yg lebih cerah dan terjamin dunia akhirat...

Terima kasih yang tak terhingga kepada IO sy SAHROL FAHMI (jangan lupa like page dia skali ya) kerana beliau lah sy disini menerima award yg sgt2 berharga buat sy, terima kasih sangat2 kerana anda sy berjaya menjadi lebih positif dan sentiasa ingin maju dan berjaya, terima kasih juga kepada kak lin selaku BIG BOS di agency ROSLINA ABD MAJID, beliau sentiasa menjana semangat sy untuk terus kaya dan berjaya... kepada abg lan, abg rizal, kak yan, kak yanti, erin, kak su, nasir, zamri, suhaimi, abg din, abg ghaz, ahmad shaiful, kay, is, hakim, kak ton, abg zul, abg roslan, abg naz, kak badd, kak chichi, cikgu, kak yana, abg fauzan dan semua2 lah yg tak tersebut tu mintak maaf sgt2... terima kasih byk2 semua... sy syg korang, dan teristimewa sekali tuk family tercinta, muahhh3x


Kepada kawan2 yg belum mempunyai takaful, agent terbaik menanti untuk membantu anda... just bgtahu berminat je nati sy akan terus hubungi kamu... ingat takaful ingat great eastern... ingat great eastern ingat hidayat fazrin... 010-2412461



Ada sapa2 teringin nak pegang anugerah mcm ni tak? ada sape2 nak merasa g melancong sana sini tak? nak tahu caranya? Jom join abg yen dalam great eastern takaful... semudah ABC je nak dapat income 5 angka... wah lumayan kan... jom3x join abg yen cepat!!! pm atau call atau wasap je, secepat kilat abg yen respon ok... 010-2412461 muahhh3x

jgn lupa like page abg yen



Anda ada 2 pilihan... sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini kepada diri anda...

1. Menggunakan segala hasil penat jerih anda bekerja selama ini untuk membiayai perubatan anda...atau
2. TAKAFUL

Mana yang anda pilih?


Saya atau Takaful? pilih dua2 ok hahaha barulah terjamin hidup anda dengan adanya takaful dan agent terbaik dr great eastern... 010-2412461

sudi2 lah like page sy Hidayat Fazrin The Great


Anugerah yg dimenangi smlm:

1. Top Annualised May 2013
2. Top No. Of Cases May 2013
3. Top 2 Rookie May 2013

Syukur sgt2... dengan anugerah2 ini sy insya allah akan terus buktikan kesungguhan sy sbg agent takaful yg dambakan kejayaan.

Kalo anda masih ragu2 dgn keupayaan sy... tepuk dada tanya masa depan anda... sy hanya berminat dgn client yg serius dan faham kepentingan takaful shj...

Hidayat Fazrin The Great like page sy kalo anda rasa sy agent yg bagus...

0102412461 sy sedia membantu anda semua...

Bina masa depan sbg seorang yg kaya dan berjaya... amin1000x

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories